Annons
Annons20% på Styleport.se


Senast överförda62

Dagens tips! Styleport.se har 20% rabatt på hela sortimentet i 24 timmar med koden ”24QRT”

Detta är några av de produkter jag använder nästan varje dag och inte riktigt kan leva utan. Moroccanoils nya värmeskydd är väldigt bra, det enda värmeskydd jag kan tänka mig att använda. Det lämnar ingen sträv känsla utan mjukt och fint hår. The White One iLash ögonfransnäring använder jag på mina ögonbryn regelbundet för att få den där Cara Delevigne-looken. Mina är normalt jättefjuniga, men detta fungerar väldigt bra. Min syster använder det på fransarna och har riktigt långa och fina. Tangle tweezer hårborste (eller liknande) borde alla ha. Det är så skonsamt för håret och gör håret helt sjukt lätt att reda ut helt plötsligt. Vart har du varit hela mitt liv? Den är dessutom grym om man är håröm. Jag tror jag skulle ha sluppit många hårtrauman i barndomen och min frisörskräck om jag hade haft en sådan när jag var liten.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar