Annons
Annons35 weeks pregnant


IMG_1195.JPG

35 veckor och just hemkommen från barnmorskan. Allt ser bra ut förutom att mitt blodtryck var en aning högre än vad som är normalt för mig. Fortfarande helt normalt dock. Men att jag dessutom väldigt trött och har huvudvärk gör att jag får vara lite extra vaksam. Så nu blir det lugn och ro på riktigt. Känns skönt att jag har avslutat ett stort projekt idag, jag ska berätta mer om det och göra en ordentlig veckouppdatering när jag är lite piggare.

Nu blir det en tupplur och sedan ska vi fira med hämtmat från Bara Vara och bio. Hungergames 2:a är ju här och jag har längtat men inte velat boka något innan. Så hade visst M bokat redan. Min fina man!

LOVE I

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar