Annons
Annonsa day in Båstad


blue-jumpsuit

Outfit coming up soon…

Idag har vi haft en ledig dag. Började dagen med ett besök hos juveleraren Carl Hoff  för att välja ut en av två diamanter som de har beställt till min ring. Jag håller på att designa min egen och det är min drömring. Det är så kul att få vara delaktig i varenda liten detalj! Den är väldigt lik den jag har haft på mig sedan frieriet (som inte är den riktiga) men jag har gjort några ändringar på vägen. Jag ser verkligen fram emot att få bära den!

Sedan åkte vi till Båstad och spenderade resten av dagen där. Några ur HIF och Halmstad BK spelade en volleybollturnering som arrangerades av Pepes Bodega, så vi hejade lite på dem och sedan strosade vi runt lite, kollade på folk och tog en plocktallrik och lite god dryck på Papas. Vädret var helt underbart och Båstad likaså.

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar