Annons
AnnonsAnsiktsbehandling på Hvita.


hvita

Foto: Erika Heinegård

I veckan smet jag iväg på en lite spontan ansiktsbehandling hos Sofies moster som har salongen Hvita i Helsingborg. Det gäller att passa på nu innan bebis är här. Hon jobbar med Exuviance som jag tycker är det bästa i det syftet. Jag har gjort några sådana behandlingar förut men aldrig fått ett sånt bra resultat som nu. Hon rengjorde och exfolierade med AHA-syra. Klämde porer och plockade små inkapslade porer. Och sedan fick jag en härlig guldmask. Behandlingarna anpassas efter hudtyp och behov. Första dagarna var hyn som väntat lite upprörd efter porklämmandet men nu ser den så frisk ut och är full av lyster. Längesen jag kände mig så fräsch i hyn!

Hon färgade också ögonbrynen och ögonfransarna igen, de har växt så mycket sedan jag började använda iLash att jag hade en utväxt på dem. Min ögonbryn behöver inte målas alls nu, måste bara inhandla ett bra browfix. Någon som har något tips?

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar