Annons
Annonsbare legs.


hermes-blazer-bag

Hej på er!

Igår när jag hade en minut över för bloggen så krånglade inloggningen. Tydligen var det någon attack som nu lyckligtvis är över. Jag passade på att ta en liten bloggpaus som ni kanske märkte. Hade ändå fullt upp med fotografering, LPG-behandling, träning och handling, vips så var den dagen slut.
LPG-behandlingen på Akaciakliniken går bra och min kropp har reagerat jättebra. På magen börjar man ana snygga konturer och låren känns fastare. Gillar verkligen hela behandlingen och Vesna som gör den är supergullig. Träffade en tjej igår medan jag satt i väntrummet som hette Ida och som ska tävla i bikinifitness snart. Hon har kört behandling länge nu med bra resultat. Där ligger man i lä kan man säga haha!

Jag pratade också med Caroline som kör hårborttagning med Laser. Hon behandlar mina ben som ni kanske kommer ihåg (mer om det här). Hon sa att jag skulle hälsa att alla som nämner mitt namn när de bokar får 20% rabatt på hela laserbehandlingen. Toppen ju! Hon samarbetar även med Medical Finance om man vill dela upp betalningen. Bra att veta!

Ha nu en fin lördag!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar