AnnonsBeach Club Gröningen summer party.


grey-wrap-skirt-zara

ida-isaksson-blogg-2

 Igår var jag på en sjukt rolig sommarfest på Beach Club Gröningen här i Helsingborg. En massa trevig folk och riktigt skön stämning. Vädret gjorde sitt och det kändes som att man var någonstans på riveran. Det stället är verkligen underbart på sommaren, grymt god mat och ett perfekt ställe att ta några drinkar på. Tack för en grym fest!

Annons

Jag var lite trött imorse med V bestämde sig läglig nog för att somna om efter frukosten och sov till 11:50, tack bebbo hihi.  Jag var tvungen att kolla att han andades flera gånger. Skönt med lite extra vila kan jag säga! Det har varit några riktigt varma och härliga dagar. Fullt upp här hemma och jag ber om ursäkt för lite dålig bloggning. Vårt internet ligger nere så jag har inte kunnat ladda upp några riktiga bilder. Dessutom så är det ju besökstider också så jag har fått prioritera lite annorlunda för stunden. Förhoppningsvis hinner jag fota och blogga lite mer till veckan. Nu ska jag ta tag i lite snabb städning och förbereda mat. Vi inväntar nästa omgång besök och grillen står redo.

LOVE I

Wearing (adlinks)
Zara TRF Skirt (old)
Bikbok Crop top
Exe Wedge Heels (got them HERE)
Hermes Bracelet

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com
Laddar