Annons
Annonsbeauty tips.


styleport

God morgon! Verkligen är härlig sådan. M är hemma och ledig, vi ska åka iväg till Höganäs och äta deras omtalade brunch.
Häromdagen anlände lite smått och gott jag har svårt att klara mig utan på skönhetsfronten och jag tänkte dela med mig av mina tips:

Handspegel//förstoringsspegel. Jag sminkar mig nästan alltid vid köksbordet och då kommer en vanlig handspegel väl till pass. Just denna sminkspegel med förstoring från Babyliss har jag tänkte jag ha när jag ska göra precisionsarbete och behöver bra förstoring, den har dessutom men inbyggd lampa.

Moroccanoil Root Boost. Vårdande volymmousse som tas i hårbotten när håret är blött och med en fön får man snygg volym som håller hela dagen.

Loreal Shine Blonde. En gammal favorit som jag faller tillbaka på gång på gång. Detta är en mildare variant av silverschampo. Den kan användas vid varje tvätt och sliter inte lika på håret som det vanliga silverschampot. Det håller effektivt bort varma/gula toner i håret.

The White One Fransserum. Mina favoritserum! De är godkända av läkemedelsverket och är baserade på naturliga extrakt. Jag brukar använda dem med jämna mellanrum för att få lite tjockare ögonbryn. Nu har jag haft uppehåll länge, men tänkte köra en igen ”kur” igen. iBrow har en lite mer ögonbrynsanpassad applikator, medan iLash har en pensel. (läs alltid innehållsförteckningen innan du använder fransserum!)

Jag beställer mina grejer på Styleport.se. Nästan alltid rea och nedsatta priser, underbar service och snabb frakt!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar