Annons
Annonsbecause I’m happy.


DSC_0957

Så här glad är jag idag. Han med stort H kommer hem ikväll och vår lilla famlj blir komplett igen!
Det har gått oväntat bra att vara själv 10 dagar. Mycket tack vare att V sover som en prins och är en väldigt snäll och glad bebis. Det har varit nyttigt att prova på, nu vet jag att jag klarar mig på egen hand i denna nya situation också.

Nu ska jag ta bilen ner på stan och luncha med Mathilda!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar