Annonsbikini babe.


DSC00595

DSC00596

Bjuder på två bilder från i somras. Här var jag väl gravid i typ v 15-16, det var fortfarande ”hemligt” här på bloggen. Jag kommer ihåg att jag tyckte det syntes JÄTTEMYCKET. Jag och Sofie såg tillåmed att bebisen låg lite till höger…

Annons

haha. Den var för ungefär lika stor som en vindruva så det var nog helt omöjligt att se. Saknar förresten den där Grek-brännan… Ge mig sommar och sol!

Idag är det Valentines och vi tar hand om varandra lite extra. M är och tränar nu och sedan ska han ta V så att jag kan komma iväg också. Senare ska jag iväg och fixa fransarna för första gången på flera månader. Ikväll ska vi köpa hem nån riktigt god mat, dricka lite prosecco, äta kallskuret och se en film. Perfekt om ni frågar mig! På måndag åker M till Portugal på 10 dagars träningsläger så vi får ta vara på dessa dagar alla 3.

Och till alla som gillade min giveaway, de har 30% på Beach House Company på Sleepo idag och imorgon!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com
Laddar