Annons
Annonsblack & white leopard.


DSC_0344-3

DSC_0383-3

DSC_0332-2

Knit Zara // Tee Sheinside.com // Pants H&M // Shoes Isabel Marant // Necklace Deseos.se

Man kan aldrig få nog av leoprint, eller? Jag älskar mina nya tights iaf. Funkar som PW-byxa också.

//

Nu har vi kämpat hela dagen för att hålla mig vaken. Började hos sjukgymnasten där jag fick en ordentlig genomgång. Efter det har vi fikat, letat runt i hela Athen efter en bra blomaffär, (utan napp), shoppat lite på den grymma Nike-affären som ligger en bit bort, handlat och fixat. Nu är jag nästan imål, fy fasen vad jag ska sova gott inatt!

//

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar