Annons
AnnonsBonjour, c’est Lundi!


idamarieisaksson3

coming up later

Godmorgon! Sovit gott? Jag gillar tidsomställningen, känner mig så utvilad när jag vaknar en timma tidigare än vanligt, haha!  Får väl se hur länge det varar. Ikväll är det sista hemmamatchen mot IFK Göteborg. Det betyder lugn hemmadag och jobb för min del. Att ta helg från mailen redan på fredag slutar alltid i översvämning och lätt stress. Men familjetid är familjetid, det håller jag hårt på. Denna vecka har jag mycket roligt att se fram emot. Jag kan äntligen avslöja vad fotograferingen med Erika för någon vecka sedan syftade till och lite annat smått och gott! Kameran är dessutom fullproppad med outfits!

Happy Monday!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar