Annons
Annonsbotox update.


DSC_0711

Jag lovade att ge er lite utvärdering på hur det gått med min botoxbehandling!

Idag var jag iväg till Fabian (adlink) för återbesök för min huvudvärksbehandling med botox. (Här har jag skrivit mer om behandlingen för er som är nyfikna) Om jag har förstått det rätt så kan man inte riktigt vet hur olika personer reagerar på botox så därför ger han en dos första gången för att sedan fylla på om det behövs vid återbesöket 14 dagar senare. Det kändes tryggt tycker jag utfall man skulle reagera på något avvikande sätt. Idag fick jag ytterligare några stick på samma ställe som tidigare. Återigen fick jag inga märken, jag gick på stan och käkade lunch direkt efteråt och det syntes ingeting.

Jag har upplevt att mitt område precis mellan ögonbrynen är nästintill helt (snart fullständigt) avslappnat och det är SÅ SKÖNT att inte kunna spänna det. Jag känner mig otroligt avslappnad. Jag har upptäckt att jag antagligen har spänt mig ganska mycket där nattetid, då mina axlar gör som mest ont. Och även när jag är stressad. Så detta kommer nog att bidra till minskad spänningshuvudvärk för min del!

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar