Annons
Annonsbotox.


DSC01443

Nu satte ni väl kvällsdrycken i halsen. Haha, men lugn och läs nu ordentligt. Jodå, jag har injicerat botox i min ovanligt rynkfria panna. Faktum är att botox inte endast används i estetiskt syfte. Det är från början tänkt att behandla spända muskler och i mitt fall så är det en behandling mot en besvärlig huvudvärk. Botox är ett ämne som gör att muskeln den injiceras i slappnar av. Botox i muskeln som drar ihop ”bekymmersrynkan” har visat sig vara en väldigt effektiv behandling mot spänningshuvudvärk och migrän.  Det ska också blir sjukt skönt att slippa kisa i solen, det får jag alltid sån huvudvärk av!

Jag blev tipsad om Fabian Paunovic som gör Botox i Helsingborg (hemsida hittar du här) och idag träffade jag honom för en konsultation och gjorde behandlingen. Mycket förtroendeingivande och proffsig kille som jag kan rekommendera vidare. Jag hade många frågor och funderingar men kände mig väldigt nöjd med svaren, inte alltid lätt. Jag kommer inte att förändras i ansiktet, jag kommer att kunna röra ögonbrynen osv. Många myter kring botox! Jag var nervös över sprutan och sticken men det gick hur bra som helst. Kändes knappt tycker jag (gör ondare att klämma en finne!) Efteråt såg jag ut som på bilden ovan, dvs ingen rodnad eller andra märken. Skönt! Det tar några dagar innan botoxet börjar verka och upp till 14 dagar innan det får full effekt.
Då ska jag också på återbesök för att se om det behövs lite mer eller som det fått önskad effekt.

Åh hoppas det funkar nu när jag äntligen vågat! Fler som testat?

LOVE I

botox-fabian-helsingborg

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar