Annons
AnnonsBugaboo Cameleon³ Off White


bugaboo-cameleon-3-bundle-ba-offwa-0

Barnvagnen är beställd och väntas komma inom någon månad. Valet föll på en Bugaboo Cameleon³. Dels för att nästan alla min vänner med barn har den och är väldigt nöjda med den, dels för att den är väldigt lätt vilket passar min fysik och dels för att den är relativt stilren och snygg. Det stod mellan Cameleon och Donkey som har en praktisk korg vid sidan och kan användas som dubbelvagn om man skulle få fler barn i framtiden, men vi ville ha den så lätt som möjligt så då fick det bli Bugaboo Cameleon. Det finns också en ny variant som är väldigt lik Cameleon som heter Buffalo, men återigen är Cameleon är lite lättare och mindre så valet föll på den..

Vi fick flera tips om att man lika gärna kan beställa dem från Holland och på så sätt spara några tusenlappar. Så jag skickade en offertförfrågan till Babyplus.nl vad jag ville ha och fick ett överraskande bra pris och personlig rådgivning via mail. Hela vagnen (inkl tillbehör), parasoll, mugghållare, maxicosi-adaptrar och hemleverans för under 10.000 kronor. De gav mig också bra pris (3500€) på babyskydd och cabriofix, men det har vi redan ordnat. De lägger ordern till Bugaboo som är ett holländskt företag och när de fått in vagnen så att den är redo att skickas så betalar man. Man får räkna med 6-8 veckors leveranstid. Nu har jag inte fått vagnen ännu men jag kan iaf dela med mig av min upplevelse av företaget so far, och det är bara positivt.

LOVE I

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar