Annons
AnnonsBusy bee


20140917-204015.jpg

Hela dagen har gått åt till uppackning och jag är helt slut. Köket är iaf helt uppackat nu och vi har redan lagat några av våra favoriträtter. Jag är inget fan av att laga mat och i Grekland åt vi alltid ute, det var så lättillgängligt och billigt. Men efter 2 månader på hotell i Sverige har jag känt ett härligt sug att börja laga mat igen. Så nu njuter jag, vi får väl se hur länge det varar 🙂

Idag fick jag ha mannen till hjälp hela dagen men imorgon har han dubbelträning och ett lunchmöte så jag får klara mig själv. Guld värt med någon som hjälper en att bära upp lådorna i bra höjd för att packa upp. Min rygg skriker och jag får sammandragningar så fort jag böjer mig ner eller lyfter. Tummen ner för det, dock är det inga smärtsamma sammandragningar så jag är inte orolig. Jag får bara ta det väldigt lungt, något jag är extremt dålig på!

Hoppas ni har en fin kväll! Jag hoppas vi får internet snart så jag kan blogga på riktigt!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar