Annons
AnnonsByredo Parfumes


byredo-blanche

byredo-blanche-2

Resdag! Nu sitter vi förhoppningsvis på ett plan någonstans över Europa. När vi kommer fram till Glyfada ska vi umgås med vänner och äta vår efterlängtade grekmat. Så här kommer ett tidsinställt inlägg! Glöm inte att jag finns på instagram @idamarieisaksson.

När jag var i Stockholm för någon vecka sedan passade jag på att handla på mig påfyllning av favoritparfymen sedan några år tillbaka. Fins ingen ljuvligare, lättare, sensuellare eller mjukare doft än denna. Jag som är väldigt känslig för parfymer annars älskar den och tröttnar aldrig! Byredo Blanche, testa den! Den är lite dyrare än vanliga parfymer men helt klart värd pengarna för den räcker i åratal. Och se den lyxiga förpackningen.. Provade även den där hårparfymen jag skrev om för ett tag sedan, den som var en nyhet och hade ett bättre pris. Men den var såklart helt slutsåld. Hoppas på mer tur nästa gång! (födelsedagspresent *blink blink*)

LOVE I 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar