Annons
AnnonsCarpe Diem Bed.


carpe-diem-huvudgavel

carpe-diem-bed

carpe-diem-kornö

carpe-diem

Carpe Diem

Äntligen är vår säng här! Som jag har kämpat med sömnen de senaste veckorna. Har så ont i kroppen och kan inte sova många kvartar i sträck utan att behöva vända mig och byta läge. I slutet var det inget läge som var skönt, antingen ont i axlar, nacke, höft eller magen. Trångt blir det i sängen med alla kuddar jag behöver för att få en någorlunda sömn och jag vaknar av att kudden närmast kanten ramlat ner på golvet. För er som inte hängt med så länge så har jag sedan tidigare väldiga problem med axlarna som trots operation inte har blivit bra, så adderar vi foglossning på det. Nu hoppas jag att det blir ordning på det. Imorse vaknade jag två timmar tidigare än jag brukar, bara det säger väl en del om kvalitén på sömnen. Och jag kände mig inte lika beroende av kuddarna, kunde tom sova lite halvt på mage! (vilket är bäst för mina axlar men svårt med en mage ivägen) Detta kan bli en investering som verkligen gör skillnad i mitt liv. Jag hoppas det!

Valet föll på en Carpe Diem Kornö i ljusgrå med en luxury madrass för lite extra mjukhet på ytan. Sänggaveln är deras tjockaste variant, tror det är denna. sängen mäter 210×200. Så himla skön! Vi köpte den med hjälp av sängvaruhuset Sova‘s personal och tyckte den servicen var kanon! Den kom i tid men man kan ju ifrågasätta deras leveransmetoder, lite krångligt när man inte kan bära själv. Det slutade med att vi uppgraderade till fullservice med hemleverans och montering av några goa gubbar, det blev enklast så. Men är man hemma och kan bära sängar mellan 9-14 en avtalad dag så är det inga problem.

Nu kan jag börja fundera på lite pynt till sovrummet också. I sovrummet, liksom i barnrummet tycker jag att det är viktigt med en känsla av lugn och harmoni. Inte för modernt eller hårt. Så nya sänglampor, en hylla, nån mer färgglad kudde och sängkläder ska inhandlas.

LOVE I

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar