Annons
AnnonsCarpe Diem Bed


Picture 072

Efter två nätter i vår säng var jag på bristningsgränsen smärtmässigt. Den ena axeln är ordentligt inflammerad, något jag inte kan medicinera när jag är gravid. (jag väntar på en kallelse till ortopeden) Och ovanpå det så blev min foglossning hundra gånger värre. Jag sov inte många minuter i sträck i förrgår och var tvungen att vända mig så ofta pga smärta att det tillslut inte var någon idé att somna om.

Så äntligen fick vi tummen ur och köpte en ny säng. Valet föll på en 210cm kontinentalsäng från Carpe Diem med sänggavel och en ”luxury” bäddmadrass. Vi spanade också in Jensen, men där var det nått krångel med 210 cm, och Mios Enok & Thømpson (grymt snygga gavlar!). Men vi gick på kvalitet och känsla och då fick det bli en Carpe Diem. Vi köpte den på Sängvaruhuset SOVA och nu hoppas jag att frakten inte drar ut på tiden. De  har tydligen bytt lager under sommaren vilket har lett till lite längre leveranstider. Vi är dock väldigt nöjda med servicen so far, när jag nämnde mina problem så vi fick en tjock lyxig bäddmadrass till vår säng hemma medan vi väntar på den nya. Det var guld värt och inatt sov jag hela natten utan att ha ont. Tack till personalen på SOVA i Väla!

LOVE I

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar