Annons
AnnonsCedrico Norway Jacka


cedrico2

cedrico

Här har ni en liten tjuvtitt på vad som kom med budet imorse. Cedrico Norway’s eftertraktade dunjacka, ÄNTLIGEN! Jag har försökt få tag på denna i evigheter då den inte säljs i Sverige (än vad jag vet, det är nog bara en tidsfråga innan de kommer hit). Men tack vare min kära blogg och hjälpsamma människor så lyckades jag få tag på ett exemplar, de säljer som smör så det var inte lätt. Jag är mer än nöjd, den är så gaaaalet snygg på. Fler bilder kommer imorn. Shoppinglycka!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar