Annons
Annonschocolate covered pumpkin seeds.


Skärmavbild 2014-09-09 kl. 12.40.24

Pumpakärnor i choklad från Renée Voltaire


Godmorgon! Choklad till frukost tänker ni nu och ja. Jag skyller på att jag är förkyld och gravid, extra energi behövs!
Detta vansinnigt goda snacks väntade på mig när jag kom hem från Stockholm. En del av innehållet i månadens The Healthy Box. Den kostar bara 179 kr men värdet på innehållet överstiger det med råge. Det bästa är alla nyttiga snacks man får som man aldrig annars skulle testa för att det finns så många ute på marknaden. Perfekt att ha hemma när suget kommer! Jag ska visa hela boxen lite senare (om det är något kvar, Micke går och gräver i den också hihi!)

Nu ska jag sätta mig och kolla igenom alla bilder från CHIC-galan, inlägg kommer snart!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar