Annons
Annonschristmas gifts.


Tiden bara flyger fram här hemma. Att sitta framför datorn känns lågprioriterat just nu. M har ytterligare några dagar ledigt innan 2015 års säsong sätter igång och vi passar på att njuta av tiden tillsammans. Det blev många bonusdagar iom att han föddes för tidigt, kunde inte ha blivit bättre! Lilla V börjar bli mer och mer vaken nu också, och då vill man gärna vara med honom. Igår hann jag iaf fota några julklappar medan ljuset fortfarande var okej. Vi blev så bortskämda med fina klappar!

eames-skinn

En underbar sammetsmjuk handgarvad fårfäll till lilla V gör sig bra mot vår Eames-inspirerade stol när den inte ligger i barnvagnen.

morberg-kokbok

M fick denna kokbok som verkligen är toppen. Morgerg lagar husmanskost. Han har erdan bjudit mig på raggmunk och fläsk. Vi ÄLSKAR husman!

ysl-black-opium

Denna underbara doft har jag suktat efter. YSL Black Opium från Kicks

morgonrock-tofflor-kappahl

Morgonrock i pärlsammet och gossiga tofflor var en perfekt julklapp! Flitigt använda vid nattliga blöjbyten och amningar.

voluspa-crisp-champagne
M’s julklapp till mig förtjänar ett alldeles eget inlägg. Jag är så glad!!
Han hade också köpt Voluspa Crisp Champagne doftljus som jag velat ha länge men inte unnat mig.

TACK <3

LOVE I

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar