Annons
AnnonsClarisonic.


cla-040_5zDen nya IT-prylen i huvårdsvärlden verkar vara denna lilla maskin. Det har funnits länge på marknaden men denna verkar var något extra och jag ser den överallt just nu. Är så himla sugen på att köpa en själv! Men den är ju lite dyr så jag vill höra era erfarenheter först.

Är det någon som testat denna? vilken typ av hy har ni? Vad är era erfarenheter? Tell me!

Clarisonic rengör på bara 60 sekunder din hud upp till sex gånger bättre än manuell rengöring och din hud blir renare, vackrare och slätare än någonsin. Clarisonic masserar och rengör din hud genom att få bort orenheter i porer samt fina linjer. Tack vare en fantastisk rengöring får du bättre absorption av dina hudvårdsprodukter. Clarisonic är tillräckligt mjuk och mild för att kunna användas upp till två gånger per dag. Sonic-tekniken som bygger på svängningar och inte rotation säkrar att borsten inte sliter och drar i huden. Det här betyder att Clarisonic-borsten bara arbetar på ytan och därmed inte påverkar hudens elasticitet. 
Skönhetsbranschen fick snabbt upp ögonen för Clarisonic som sedan lanseringen har överösts med en rad prestigefyllda skönhetspriser. Stöd från kända artister och skådespelare har gjort att Clarisonic blivit populär bland många kvinnor. Bland annat rekommenderar Gisèle Bündchen, Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Jessica Alba, Naomi Watts, Kate Moss och Natalie Portman denna fantastiska rengöringsborste.

I Sverige verkar den bara finnas på Kicks än så länge, och utomlands finns den bland annat på Sephora

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar