Annons
Annonscolor splash.


DSC_0304-3

DSC_0310-2

Herregud tänker ni nu, har hon blivt galen? Faktum är att jag provade dessa för att de såg lite freaky ut, skräckblandad förtjusning liksom, nån sorts magentism. Och på foten var de in i bombens jäkla snygga, det neonrosa gör sig bra till en en fin bränna och klackarna är perfekta. Faktum är att mönstrade skor, starka färger och kilklack är något som kommer starkt i sommar. Dessa ska jag matcha med enkla klänningar och trashade jeans i sommar, ser fram emot att visa er som inte är övertygade.

Det härliga med Glyfada är att man kan ta ut svängarna lite modemässigt om man får lust, ingen tittar konstigt på en för att man är extra tillpiffad, har skyhöga klackar eller klänning en vardag. Inte för att jag har rättat mig i janteledet tidigare, men det finns ändå rotat där inne. Jag har alltid stuckit ut lite, känt mig annorlunda och utanför. Extremt jobbigt under skoltiden, men underbart härligt nu när jag känner mig själv lite bättre. Småstadskomplex eller kanske lite typiskt Svenskt? Vad tror ni?

//

Just nu fungerar det inte för mig att svara på kommentarer, men jag jobbar på att få det fixat. Så ha lite tålamod, så svarar jag så fort det fungerar igen.  Nu fungerar det! Jättenyfiken på era åsikter!

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar