Annons
Annonscontractions or not.


DSC_0569

God morgon solstrålar! Hur mår ni? Jag mår bra, går i sakta mak här hemma och plockar lite. Igår blev det faktiskt en tur upp till förlossningen för att kolla att sammandragningarna inte var något värkarbete. De kom med ca 3-5 min mellanrum hela dagen så lika bra. För mig var det inget nytt och jag var inte orolig, men både BM & förlossningsläkaren ville kolla och det var skönt att få min känsla av att det inte var någon fara bekräftad. Ingen påverkan på varken livmodertappen eller bebis. Nu är jag ordinerad ännu mer vila, både fysisk och psykisk. Känns som att jag inte kan ta det mer lugnt än vad jag gör, men jag får väl försöka.
Idag ska jag iaf på 1-årskalas hos lilla fröken Richter – Granqvist, det är mitt mission för dagen.

Här nedan ser ni förresten min favoritolja när det kommer till att smörja in kroppen. Care of Gerd Pregnant Body Oil. Jag fick den och några babyprodukter av mamsen. Den doftar mjukt av lavendel och absorberas snabbt vilket gör den perfekt att smörja sig med innan man ska sova.. Ekologiskt och giftfritt också.

LOVE I

DSC_0578

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar