Annons
AnnonsCrete trip.


DSC_0025-2

DSC_0035-2

DSC_0016-3

DSC_0083

DSC_0096-2

DSC_0097

DSC_0123-3

DSC_0128

För att avleda mig själv lite från tomheten här hemma nu när vårt besök kollade jag igenom kameran lite. Hittade lite bilder från Kreta som jag glömt. Jag och Signe tog ju en flight och stannade ett dygn i Heraklion för att se Apollons bortamatch mot OFI Crete. Vi bodde på en jättemysigt hotell som hette GMD Megaron Luxury Hotel. Det lilla vi hann  uppleva var bra. Supergod frukost! Det låg i den gamla delen av Heraklion och man såg ut över Venetian Wall och havet. Den mysiga stadskärnan med fina gränder, butiker & cafeer låg bara ett stenkast därfrån.

Nu ska jag svara på en massa mail och fånga solen lite innan det är dags att åka till sjukhuset för rehab! Ha en finfin onsdag mina vänner!

//

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar