Annons
AnnonsCrop top.


elly-pistol-pistolbabe

elly-pistol-top

elly-pistol-crop-top

New in from HERE (adlink)

Idag var det visst lördag, jag är helt dagvill! M tränar som vanligt och har veckans andra match imorgon så det är inte någon riktig helgkänsla här. Men det så är det jämnt. Vi har våra helger mitt i veckan istället. Apoteket har fixat hem min medicin och jag mår bättre, idag har jag tagit mig till gymmet för lite träning. Första gången på flera veckor tror jag visst, kommer nog att kännas i rumpan imorn hehe!

Ha en fin lördagkväll!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar