Annons
Annonsdelivery from skincity.


DSC_0858

Först: Tack för alle era underbara kommentarer. Ni är så flitiga på att kommentera och ge mig inspiration och positiv energi! Ibland hinner jag inte riktigt med att svara samma dag men jag gör mitt bästa! Idag är det dags för en photoshoot här hemma. Så roligt och jag är spänd på resultatet!

Sminkväskan har ekat tom den senaste tiden och jag har inte orkat ta tag i inköpet men nu fick jag ju ta mig i kragen. Så jag fick en delivery från SkinCity.se häromdagen, vacker inslagning först och främst. Det uppskattas! Äntligen fick jag fingret ur och beställde hem Bare Minerals nya foundation Bare Skin. Har hunnit testa den i två dagar och jag giller den verkligen, med denna borste blir den väldigt lättapplicerad. Perfekt när man behöver lite extra täckning.  Jag beställde också en burk av min everyday favorit Bare Minerals Original Foundation. (jag använder färgen medium beige). Jag fick även en GRYM gåva med proffsprodukter värda över 850 kronor (!!!) (Alla som handlar för över 800 kr får gåvan) Det kunde inte komma lägligare, min hud fick en riktig boost inför fotograferingen med alla lyxiga produkter.

LOVE I

DSC_0869

DSC_0863

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar