Annons
AnnonsDetails.


hm-trench-green

Två favoriter i garderoben just nu är väskan och denna khakigröna långa kavaj. Hela outfiten kommer upp så fort jag får tid att redigera bilderna på kameran.

5-månaders vaccinet var ingen höjdare tyckte V. Hela dagen igår var han lätt febrig, hängig och ledsen. Det är ju helt normalt och ofarligt, men vad jag inte gillade var att han hade så fasligt ont i ena låret. Det var rött, varmt och svullet. Han skrek hysteriskt ibland, han som aldrig någonsin skriker eller ens gnäller. Inte ens när vi tog sprutan var han missnöjd mer än några sekunder. Så han hade nog riktigt ont. Under eftermiddagen åt han så dåligt att kissproduktionen började avta mot kvällen. Och då blev jag orolig. Så på kvällen fick han en alvedon mot smärtan och en timme sedan slurpade han i sig en hel flaska i sömnen. Så skönt. Stackars liten!

LOVE I

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar