Annons
AnnonsDetox dag 9


juice-detox

Juice Detoxen sista dag är här! Jag har levt på flytande föda i 9 dagar. Ekologiskt kallpressade juicer i 9 dagar. (Sveriges enda med eko & kravmärkning!)

Jag mår så himla bra och jag är så glad att jag genomfört detta för min hälsas skull.

De största farhågorna kring juicningen var såklart hungern, men det har inte alls varit några problem. Och om jag varit hungrig så har det varit lätt löst med en varm buljong. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att man är sugen på mat, men det är man ju annars också. Vem är inte sugen på en gourmetmiddag när man äter en matlåda hemma liksom? Men det har varit lätt att motivera sig, man kan inte proppa i sig ett mål mat för då skulle magen fullständigt gå sönder av chocken. Jag har äntligen lärt skillnad på att vara sugen och på att vara hungrig!

De positiva effekterna är flera:

1. Sockret: Jag har inte varit sötsugen en endaste gång under hela detoxen. Jag svär på mitt barn! I vanliga fall är jag sötsugen jämt och ständigt. Jag tror det har att göra med att man har en jämn blodsocker nivå när man dricker juicerna. Det är ett jäkla bra betyg på att detta är hälsosamt för kroppen! Detta ska jag hålla fast vid nu. Ett mer balanserat sockerintag ska anammas!

2: Energin: Jag har varit full av energi och kunnat göra allt det jag brukar göra utan att känna mig helt slutkörd. Jag har dock undvikit att träna hårt för att inte belasta kroppen allt för mycket. Man rekommenderas att träna!

3: Huvudvärk: Jag har inte behövt ta lika mycket vid behovsmedicin mot min huvudvärk som jag burkar. Nästan bara underhållsmedicin. Det är smått fantastiskt.

4: Kaffeintaget: Det som jag inte trodde mig klara utan och faktiskt inte tänkt att avstå. Men det föll sig naturligt redan dag 2, det behövdes helt enkelt inte. Jättekonstigt för en kaffehink som jag och jag har ändå känt mig pigg och glad på mornarna. Så jag ska faktiskt tänka över mitt koffeinintag!

5: Hyn. Min hy är faktiskt helt fantastisk. Den skiner!

6: På köpet har de där sista envisa mammakilona ramlat av!

Jag kan rekommendera att testa juicning för hälsans skull!
Du kan läsa mer om under kategorin ”Detox” 
Du hittar juicerna här (ilovejuicing.se)

LOVE I

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar