Annons
AnnonsDonkey.


DSC_0254-3

DSC_0268

DSC_0278

Igår eftermiddag snörade vi på oss jumpadojorna och tog en promenad ner till Old Port. 600 trappsteg i serpentinväg när. Min runkeeper visade att vi hade gått 2 mil under vår 2 timmar långa promenad. Ibörjan suckade vi över utiskten och tog några random turistkort, men denna utsikt går liksom inte riktigt att fånga på bild. Så vi upplever den istället. Dock skiftades fokus ganska fort när vi upptäckte att vägen var full av lösa Donkeys. Jag gillar verkligen Donkeys, vill alltid vara åsnan i Shrek och därför kallar Micke även mig för Donkey allt som oftast. Dock gjorde det ordentligt ont i mitt djurvänshjärta när jag såg dessa stackars olyckliga djur. Folk går dessa trappor ner och sedan betalar de för att rida på en undernärd och sårig åsna upp i gassande sol. Jag skäms. Såg så många med stora blodiga sår och avskavd päls, en kunde knappt bära sin passagerare och verkade ha ont i höften. Åsneförarna var ett gäng hårda män som inte direkt behandlade dessa individer med kärlek. De satt längs vägen och drev på åsnorna med rop och piskor som själva tar sin ryttare upp. USCH!

Vi var rejalt darriga när vi kom ner och bestämde oss för att ta cablecar upp. Det kostar lika mycket som att rida på en stackars åsna. Lite läbbigt var det allt men helt klart värt det. Det gick så fort så man hann inte bli höjdrädd. Riktigt häftig view!

Nu ska vi ta vår bil och bege oss ut och utforska ön. Vi fick bråka lite för att lägga vantarna på vår favoritbil 🙂 Bilder kommer såsmåningom!

(Instagram @idamarieisaksson)

DSC_0276

DSC_0280

DSC_0284

DSC_0289-2

DSC_0298-2

DSC_0302

DSC_0304-3

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar