Annons
AnnonsExuviance.


Senast överförda61

Jag har ju kommit upp i den respektabla åldern av 28 och har börjat använda lite anti-age produkter för att underhålla min hy så att den varar länge. Den senaste månader har jag använt några produkter från Exuviance och jag älskar dem. Jag behövde en ny dagcreme med hög spf och när jag hörde att Exuviance hade höjt från 15 till 20 så slog jag till. Detta märke är medicinskt och har en massa fantastiska egenskaper som man inte kan hitta någon annanstans. Det ska vara jättebra för att förebygga och minska rynkor, PHA-syror tar effektivt bort döda hudceller, de avlägsnar pigmentförändringar och solskador, ja listan kan göras lång! En massa spännande produkter med mycket vetenskap och beprövad erfarenhet bakom sig. Skincity.se säljer produkterna och jag tycker även de har en väldigt bra sammanfattning på vad Exuviance är och vad varje produkt innehåller, så därför länkar jag enbart till den.

Jag använder Multi Protective Day Creme och Hydrating Eye Complex. Och denna SkinRinse Bionic Tonic är pads med någon underbar fuktgivande, peelande och uppfräshande vätska. Det har en kylande känsla och är perfekt på morgonen när man ser lite vissen ut.

Någon mer som provat Exuviance? Erfarenheter?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar