Annons
Annonsfall buddies.


DSC01065

Mina makalöst sköna boots i gummi från Moxy Copenhagen hänger med i ett år till (3:dje nu!) Älskar dem! Tror att de kommer att användas flitigt nu när vi bor i en del av landet där snön sällan lägger sig. Mycket klaffs har jag hört. Du hittar dem här!

Ikväll har vi haft låtsas-fredag. Jo, med vårt oregelbundna schema får man vara lite kreativ. Fredagskänslan är ju underbar men i vårt liv infinner den sig sällan. Men idag är det så långt som möjligt till nästa match och M är ledig imorgon, ja nästan som om det vore en helt vanlig helg. Så jag har lagat M’s favorit: enchiladas och nu ska vi käka något gott och se på film. Jag hoppas jag vaknar med massor av sprudlande energi imorgon!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar