Annons
AnnonsFår vi plats i en 180 cm säng?


bedroom-decor-inspiration-1690

En fråga till er som som sover med bebis i sängen (vilket jag gissar att alla gör åtminstone i början, eller?)

Upplever ni att det blir trångt med en 180cm säng med ett babynest mellan er?

Jag tar lite plats i sängen eftersom jag sover på sidan med kudde under arm och ben på båda sidor och måste vända mig ofta. (pga mina onda axlar). Så vi funderar på om en 180 cm säng räcker?

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar