Annons
Annonsfire alert.


DSC_0111

DSC_0117-2

Lace kimono från Inspo.nu (på REA!). Hela outfiten kommer upp imorgon! 

Godmorgon!
Här vaknade jag av en något mer högljudd väckarklocka än min snälla mobil, nämligen hotellets centrala brandlarm. Det inte första gången så jag tog det med ro. Vi har några från Indien på hotellet som lagar underbart doftande mat, dock är det inte så smart med tanke på att köken bara har kokplattor och ingen fläkt. Men men, jag förstår att de vill laga sin egna mat och inte äta micromat. Jag saknar bacon som attan! Spatserade iaf ner i entén samtidigt som brandmännen kom och vi morsade igenkännande på varann. Himla trevliga killar! Personalen som man numera är riktigt tjenis med skällde lite på mig för att jag var seg haha, de är helt underbara!

Igår tog vi en liten spontanare ner till Malmö för att se en kompis som spelar i damlandslaget i innebandy. De spöade finnarna med 5-3, alltid lika gött att spöa finnarna 😉 Cassandra som vår vän heter var för övrigt grym!
Nu är jag iaf åter på vårt hotellrum med mitt morgonkaffe och ska beta av lite jobb innan jag tar helg. Det blir en tur ut till Väla och ikväll ska vi nog gå på bio.

Ha en härlig helg allihopa och glöm inte att vara med i min The Healty Box giveaway

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar