Annons
Annonsfirst time.


black-pants

Igår var det träningsmatch hemma och HIF besegrade KFF med 3-0. Matchen var utomhus på kostgräs och det var ståplats som gällde. V protesterade högljutt mot att ligga i vagnen, han har eg aldrig gillat att ligga där längre stunder. Så det slutade med att han sov sött i min famn. Lite möra axlar men jag ser det som bra rehabträning med gradvis ökande vikt 😀  Jag ammade även inne på en snuskig toa vid omklädningsrummen på Olympia, haha! Livet som ”fotbollsfru” är bra glammigt… (förstå min ironi nu)

Ni ska jag ta och slänga på min och lilleman lite kläder och åka ut till flygplatsen och hämta min mor. Mormor-mys hela helgen!
Ni som följer mig på instagram såg att jag fick en ny Vidun Babybox igår och några var nyfiken på innehållet så jag slänger upp det senare idag!

Ha en underbar lördag!

LOVE I

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar