Annons
AnnonsFitbit Flex Aktivitetsarmband


fitbit-flex

Ni kanske har hört om årets julklapp 2014? Nämligen ett smart aktivitestarmband! Jag fick ett Fitbit Flex i julklapp och är så himla pepp att börja använda det! Det mäter allt från aktivitet, steg, distans, kaloriförbrukning till sömn. Man kan också registrera sin träning och sitt mat- & vattenintag. Armbandet synkroniserar sig automatiskt med dator/smartphone så fort den kommer inom ett visst avstånd och man kan se sina resultat via nätet eller en app. Man kan sätta upp mål och tävla med andra fitbit flex-användare.
Armbandet har touch och genom att tex snabbt dutta med fingret i ca 2 sekunder indikerar du att du ska gå in i sov-mode. Armbandet bekräftar med en vibration. När du vaknar gör du samma sak för att indikera att du kliver upp. Något annat behöver man inte göra, allt mäts automatiskt.  Galet smart! Batteritiden på armbandet som laddas via USB håller ca 5 dagar. Det väger ingenting och har en snygg design. Du hittar Fitbit Flex aktivitetsarmband på Clas Ohlson

LOVE I

fitbit-flex-aktivitetsarmband

fitbit-flex2

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar