Annons
AnnonsFransar by Julina.


DSC00943-3

Makeup by Stina/FakeIt Makeup, mer om det i ett eget inlägg!

Många undrar var jag fixar mina fransar numera. Dem fixar min kompis Julina på Posh Shop som ligger på Nedre Långvinkelsgatan 55. Hon är sååååå duktig och resultatet blir väldigt naturligt. De på bilden är 2 veckor gamla. Hon har precis flyttat in på salongen så det ligger ingen prislista uppe ännu såg jag, men man kan bara ringa 042 400 40 99​​ för att få info. Såg via instagram (poshshopsweden) att de har ett erbjudande på nytt set för 600 kr (ord 995), erbjudandet gäller tom 10/9 så skynda!

Hej på er! Tillbaka i vardagen och det är sååå skönt! Nu är det dessutom bara en vecka kvar på hotell, sedan får vi vårt efterlängtade hus och våra saker. HAPPY! Stockholmsresan har varit underbar på alla sätt. Har träffat så många kompisar och hunnit med mycket jobb. Ny kontakter inför framtiden. Nu ska jag försöka komma ikapp men jobb och mail som har blivit bortprioriterat senaste veckan.

Hoppas ni har en härlig måndag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar