Annons
Annonsfriday treat.


DSC_0202

Fredagar är en dag då man ska unna sig själv lite tycker jag. Kanske en extra god middag, en härlig familjestund, en bra film eller lite gotta. Trots att Micke är borta varje helg så är min favoritstund den då jag tappar upp ett bad, häller upp ett glas vin, sätter på min favoritserie och tar en långt bad i jacuzzin. Eftersom jag inte kan sitta stilla och bada så passar jag på att göra hårinpackning, scrub, raka benen, göra ansiktsmask, pedikyr och manikyr på samma gång.

//

Jag måste tipsa om denna hårborste ”Tangle Teezer Salon Elite”. Den är helt otrolig, jag fattar inte att jag inte har testat denna tidigare. Spec när man har extensions då det är lite svårt att borsta håret vid fästena och det lätt blir tovigt. Med denna kan jag borsta håret som vanligt och den är väldigt skonsam mot håret, det blir silkeslent. Första gången jag använde den var det som att använda en sån där hårbottensmassagegrej, ni vet när man ryser i hela kroppen. Aaaahh! Jag har också en variant som man kan ha i dushen, perfekt då mitt blir ganska tovigt vid schamponeringen.
De finns just på rea på styleport.se

DSC_0131-2

DSC_0132-3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar