Annons
AnnonsGala Makeup by Stina.


DSC00941

DSC00931

DSC00926

DSC00925

DSC00938

DSC00934

DSC00936

Min fina vän och makeupartist Stina jobbar som frilansande makeupartist, så hon är ofta nere i Stockholm på jobb. Inför Chicgalan var hon där för att sminka mig och 3 andra tjejer. Jag kan inte sluta ösa lovord över denna brud. Hon är helt otroligt begåvad. Dessa bilder är helt oredigerade förutom lite uppljusning, huden är så perfekt sammentslen och ”blurrig” som den ser ut. Jag var så glad att träffa henne och vi babblade på om allt och inget, vi pratade inte ens om hur jag ville ha sminket (det hade vi pratat om tidigare via sms) och ändå blev det helt perfekt.

Hon vet vad man passar i och vad som passar till olika occations. Hon är obunden märkesmässigt och kan jobba med de produkter hon tycker är absolut bäst oavsett märke, hon tipsar gärna om produkter eller hjälper till att hitta det som passar din hud och plånbok bäst. Dessutom sitter festsminket som berg, till skillnad från när man sminkar själv. Nu blev detta värsta hyllningstexten, men det är hon så värd. Jag rekommenderar ALLA att anlita Stina! 🙂

Jag kände mig så otroligt vacker. Du är bäst Stina!! TACK <3!

Vi ska inte glömma övrig styling: Håret gjort på Corinne & Friends i Sturegallerian, Spraytan på Stockholm Beauty och fransar hos Julina på Posh Shop i Helsingborg.

LOVE / I

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar