Annons
Annonsgive your skin a boost.


DSC_0028-3

Sommar, sena kvällar, uttorkning och sol kan göra huden trött och sliten. På natten har du verkligen chansen att boosta huden och ge den chansen att återhämta sig. Min hy behöver väldigt mycket fukt på natten, jag har i över ett år faktiskt använt en fuktmask från Clinique som nattcreme (!). Men nu har jag ÄNTLIGEN hittat en fuktboost till nattcreme som passar mig. Nämligen Rosenseriens Vitaminkräm Natt. Rosenseriens produkter är sammansatt av högklassiga ekologiska och naturliga råvaror, i denna hittar du bland annat Aloe Vera, E & C vitamin, trollhassel, sheasmör, karoten och rosenolja.  De hjälper huden att bygga upp sitt egna fuktbevarande egenskaper och är snälla mot miljön.

En annan fuktboost som jag kan rekommendera är att göra en NBE 500 eller en Nannic Deep Skin-behandling, du får omedelbart resultat med spänstigare hud och minskade linjer. Min fina vän Ida på Idas Salong  i Gävle brukar behandla mig och det är också hon som har introdcerat mig för Rosenserien. Mycket kompetent tjej!

Denna kan jag verkligen rekommendera er andra fuktkrävande där ute!
Jag har en hel del nytt i hudvårdsarsenalen, så det kommer fler tips så småningom!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar