Annons
Annonsgreen feeling.


DSC_0336-2

DSC_0338

DSC_0337-2
DSC_0331

hm-trench-green

DSC_0330

Häromdagens shoppingoutfit. Dessa skor är faktiskt gudomligt sköna! (länkar till plaggen kommer längst ner)

Lille V vaknade i natt och var förkyld stackarn. Så täppt i näsan så att det var svårt att andas. Som tur var låg nässugen redan framme då vi redan på kvällen hade anat ugglor i mossen. Halvt sovandes och gallskrikandes lyckade jag suga rent och sedan somnade han om direkt och sov hela natten. Effektiv liten grej, värd varenda krona redan efter denna första användningen. I övrigt mår han bra så jag hoppas det går över snabbt.

Idag kom trädgårdsmästarna och fixade till häcken och gräsmattan lite runt vårt hus. Nu hoppas vi att det ska växa och bli ordentligt grönt (som grannens hehe).Jag har kantskurit och rensat kring plattsättningen så gott jag kan med mina axlar. Bara lite fix på stenplattorna och påfyllning av jord i rabatterna kvar.
Sen ska jag bara köpa några olivträd och göra fint på uteplatsen så är den klar! Bara sommarvärme som fattas…

LOVE I

Wearing:(adlinks)
Long Jacket HERE
Crop Top Bikbok
Cut out Jeans HERE
Pointy Slip in Sneakers HERE
Bag HERE
Michael Kors Bradshaw Watch HERE
Hermes Bracelet HERE
Black Rayban Aviators HERE
Graphic Earrings Deseos

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar