Annons
Annonshair again.


hair

Dags att gå till frissan snart, jag känner mig alltid så risig när utväxten blir lång. Det tar alltid ett tag innan jag förstår att det är den som ger den där känslan. Nyslingad så känner jag mig som ny.  Såg att de öppnat en Nikita Hair i Helsingborg, LYCKA! Så dit blir det ett samtal i veckan 🙂

För att återkoppla lite till de extensions som jag satte i i slutet av augusti så kan jag säga att de är super. Testade ju en ny typ av extension som är jämntjocka hela vägen ner, deluxe line. Dessutom satte jag i håret i Euro So.Cap’s butik i Malmö för första gången. Isättningen är helt perfekt, jag har inte tappat en enda slinga, fästena är pyttesmå och korta och sitter på rätt ställen. Färgen passar mycket bättre till mitt egna hår är när jag beställt själv. Inget att klaga på! Hade det inte varit för att fästena växer ut och utväxten blir förfärlig skulle jag lätt kunna ha detta mycket längre, man jag brukar sätta i nya efter ca 3 månader.

Mina läsare har alltid 10% rabatt på Euro So Cap’s sortiment. Ange ”IdaMarie” så får ni 10 % rabatt på er beställning!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar