Annons
Annonshair done.


hair2

hair3

hair1

Nöjd efter ett besöket på Niktia Hair på Kullagatan i Helsingborg. Jag har sånt flyt att de öppnar just i Hbg, stor och lyxig var salongen också! Frisören slingade min utväxt som vanligt och sedan vid tvätten så fadeade han in den lite, så att det inte blir en skarp kant när det växer ut sen. Perfekt, är nämligen sugen på en ljus ombré och färgexperten sa att det inte var några problem att fixa trots mitt blekta svall. Den karamellen suger jag på ett tag så får vi se framåt jul!

Nu ska jag klä mig och bege mig till en tjej i  laget, där ska vi äta Holländsk lunch och se våra män sparka boll i Gävle. Jag är så nervös, det är en viktig match för Gefles del om krigar om en kvalplats för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Jag vill inte se Gefle ska åka ur, men jag vill att HIF ska avsluta bra också. Jag hopps de andra lagen som är iblandad i streckstriden löser det problemet. Usch, heja!!

LOVE I

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar