Annons
Annonshappy I’m not the one.


fromwhereimstanding
New in – pointy heels

God morgon! Vi saknar redan M som åkte på träningsläger iatt. 10 dagar ska vi kampera ihop jag och Vinnie. Min syster kommer ner och hälsar på och jag har en massa mys med kompisarna inplanerat så oss går det ingen nöd på. Jag är glad att jag inte är den som måste vara utan V i 10 dagar, usch vad jobbigt det måste vara. Skype, snapchat och whatsapp kommer att användas flitigt kan jag lova!

Nu ska jag och V bege oss ut på en promenix och sedan möta upp Sanna för lunch på Linneaträdgården!

LOVE I

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar