Annons
AnnonsHårborttagning med laser på Akaciaklinikien.


hårborttagning-med-laser-i-helsingborg

Idag gjorde jag alltså hårborttagning med laser, behandling 1 av 6 st för att få lena hårfria ben resten av livet. Hur underbart låter inte det? Tänk vad mycket pengar och tid man lägger ner på att raka, vaxa och köpa rakprodukter, man tjänar faktiskt på att göra en laserbehandling!

Jag gick till Akaciakliniken i Helsingborg där det finns en tjej som heter Caroline som är utbildad Laserterapeut. (man måste inte vara utbildad för att hålla på med hårborttagning med laser, vilket är helt galet då det kan skada huden om man inte vet vad man gör)  Först går man igenom vilken hudtyp man är för att kunna ställa in lasern på rätt nivå och sedan gör man själva behandlingen. Själva behandlingen tog ca 15-20 minuter. Under behandlingen kan man känna en stickande känsla och att det blir lite varmt precis där lasern passerar, men det går över på en gång. Efteråt kan man uppleva ungefär som solsveda. Jag tyckte inte alls det gjorde ont.

Jag bokade faktiskt in en LPG behandling också, en liten belöning efter graviditeten! Hihi.

Här kan du läsa mer om behandlingen och vad det kostar.

LOVE I

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar