Annons
AnnonsHealthy hydration.


DSC_0028

Idag har jag bara planer på att lata mig i parken och fånga lite av solens strålar. Om, det går, det är ju så galet varmt! M laddar för match på söndag så han håller sig inomhus eller i skuggan så jag får roa mig på egen hand. Är glad att månadens The Healthy Box innehöll lite uppfriskande drycker och tidfördriv i form av ännu ett nummer Topphälsa. Nya sockerfria NOBE Aloevera i smaken Persika (vi Healthyboxare är faktiskt några av de första som får smaka på den!) och en cocosvatten från Calahua. MUMS, finns ingen bättre törstsläckare och dessutom supernyttig! Dags för parken nu! Ha en fin dag!

– – –

Today I’m just gonna realx in the park and catch some sun, it’s so freaking hot so I don’t know how long I’ll manage. M is preparing for sundays game with water and shade so I’ll be on my own. I’m happy I got my The Healthy Box yesterday with some nice rehydration and good reading! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar