Annons
AnnonsHelsingör.


inspo.nu-freebirds

gina-tricot-trench

gina-tricot-my-way

ida-isaksson-3

trenchcoat-gina-tricot

gina-trench-coat

DSC_0134

ots-white-freebirds

frost-freebirds

DSC_01762

Ni som följer mig på instagram har kanske sett att jag hade en rätt tuff start på fredagen. Min underhållsmedicin för mitt kroniska migrän var nämligen slut i lager i  hela länet när jag skulle hämta ut det i sista sekunden igår morse. Så jag har haft migrän sedan igår utan effekt från mina akutmediciner. Men apoteket lyckades få dem med expressleverans redan idag och genast blev det mycket bättre. Så nu vet jag verkligen att den fungerar och min akutmedicin (nässpray) mot migrän fungerar mycket bättre i kombo med den medicinen också. Och läxan är lärd, jag ska vara ute i god tid nästa gång.

Här har ni min outfit från när vi var i Helsingör för några dagar sedan. För första gången så tyckte jag att det var riktigt trevlig där på andra sidan sundet. Fint väder och väldigt fina miljöer om man sökte sig lite utanför turiststråket. Vi hittade lite rolig shopping, bland annat en herraffär som hette HAM där det fanns grymt snygga killkläder. Sedan köpte vi med oss den obligatoriska backen med Carlsberg Pilsner på glasflaska som bara finns i Danmark med oss hem. Så himla god sommaröl, inte i närheten av dem man köper på systemet.

LOVE I

Wearing: (adlinks)
Gina Tricot Trench Coat HERE
BikBok Spaghetti Strap Top HERE
One Teaspoon Frost Freebirds HERE
Old H&M Sandals
Chanel Boy
Rayban Aviators
Hermes Clic Clac Bracelet

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar