Annons
AnnonsHomiés


homies-sweater

Morning!
Här ser ni en ny mysig tröja som åker på idag. Lite tight och lite kort just nu men vad gör väl det? Längtar tills jag kan matcha den lite mer ”loose” med ett par skinnbyxor och en svart kappa. Här hemma pysslar jag på som en galning, en miljon ärenden. På fredag åker vi söderut norrut (inte vant mig vid att vara skåning än!) för att hälsa på våra vänner i Västerås och då ska den där ”bb-väskan” vara redo utfall något oväntat sker. Lika bra att vara förberedd, vill inte ligga på sjukhus utan mina grejer.

Idag ska jag avverka lite fotojobb medan ljuset är någorlunda och sedan bär det av mot Malmö och Euro So.Cap för att sätta i nya extensions, tror vi firar 3 år tillsammans nu jag och mitt Euro So.Cap-hår. Bästa löshåret på marknaden. Ni kommer väl ihåg att alla mina läsare har 10% rabatt på löshår i deras webbshop? Ange bara ”Ida-Marie” i kassan.

LOVE I

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar