Annons
Annonshope.


DSC_0545

Morning! Jag ska snart kravla mig upp på crosstrainern. Ja idag är det ingen bergsbestigning ala #icaniwill direkt Haha! Jag är förkyld och huvudvärken är i kategori dålig så jag ska de det lite lungt med pulsen. Men röra på mig ska jag! (där kom visst ett #icaniwill ändå ). Har ett nytt avsnitt av min favoritserie som ligger och väntar så det blir en enkel match!

Massagen igår var en riktig aha-upplevelse. Mitt lymfsystem verkar vara riktigt dåligt och jag har isf en massa ansamlade toxiner. Detta är något jag har klurat på en längre tid men inte kunnat sätt ord på, därifrån kommer min vilja att ”rena kroppen” inifrån. Det är något som liksom växt fram spontant det senaste året. Logik kanske? Dock är ju människokroppen lite mer komplicerad än så. Men OM detta stämmer så är det så många udda pusselbitar som faller på plats, pusselbitar jag burit på ändå från barndomen som jag kan berätta mer om en annan gång. Det känns väldigt spännande och hoppfullt faktiskt. Motivation och kanske lite ljus i tunneln på smärtfronten! (wihooo!) Jag ska tillbaka på fredag för en lymfmassage, så får vi se om det händer något!

Translate: Use GoogleTranslate

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.comAnnons
Annons

Laddar