Annonshospital.


fotter-2-dagar

Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt. En sköterska från BVC var här på morgonen för att väga vår lille prins (som gått upp ytterligare 100g!) Jag har haft huvudvärk sedan vi kom hem som bara blivit värre och värre för varje dag och hon bokade in mig hos en doktor på vårdcentralen för att få migränmedicin som man kan äta när man ammar.

Annons

Väl där så såg doktorn att mitt blodtryck var väldigt högt så jag blev skickad till akuten och där låg jag ända tills inatt. Jag fick genomgå skiktröntgen med kontrast och en vanlig CT för att utesluta proppar och blödningar och som tur var så såg de inget. Jag tyckte det var mest jobbigt att vara ifrån Vincent så länge. Men medicinakuten är verkligen det sista stället på jorden som man ska ta en nyfödd bebis. Oj så många tårar det blev, längtade så fruktansvärt hem till min lilla familj. Men tur min man kan koppa och tur att Vinnie tog tröstnappen på första försöket och tur att min lilla familj är så grym. Jag blev hemskickad på nåder, doktorn ville lägga in mig för observation men det tyckte jag var lite överdrivet. En utredning och ev blodtrycksmedicin ska iaf sättas in om det inte går ner. Hoppas det går ner så att jag slipper.

Och jag fick ingen migränmedicin som jag kan ta när jag ammar, suck! Tycker det är konstigt. Är det någon som haft migrän/huvudvärk när ni ammat och har fått medicin utskrivet? Vilken?

Idag är jag åtminstone lite piggare och håller på att fixa inför nyårsmiddag hos familjen Andersson. Det ser jag fram emot! En sneakpeek på min outfit kommer snart!

LOVE I

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM IDA-MARIE

Ida-Marie Isaksson är mamma, fotbollsfru, sjuksköterska och bloggare. Hon lever ett flackande liv, just nu bosatt i Helsingborg med sin fotbollspelande sambo Mikael och deras son Vincent. Följ med in i hennes walk in-closet och inspireras av outfits, få skönhetstips, inredningsinspiration och häng med på resor runt om i världen.

Instagram: idamarieisaksson
Mail: isaksson.ida@hotmail.com
Laddar